Video

Wat kan een video voor u betekenen?

We zijn erg visueel ingesteld en video werkt daarom vaak beter dan een stuk tekst bij het prikkelen en verleiden van klanten. Top, dus duiken we met zijn allen op het maken van visuele kunststukjes. Of eigenlijk: audiovisuele kunststukjes, want we leven natuurlijk niet meer in het tijdperk van de stille film… Toch?

Think again, want oude tijden herleven op Facebook, waar maar liefst 85% van de video’s zonder geluid wordt bekeken. Inderdaad, vanwege die verdraaide automatische mute afspelmodus. Hiermee moet je dus rekening mee houden bij het communiceren van je boodschap. Een slimme, snelle oplossing om toch zonder geluid een concreet punt te maken is met tekst. 

  • Meer aandacht
  • Meer betrokkenheid
  • Hogere voorkeur
  • Hogere conversie

Video werk

Onze pakketten

Let op! GoRocket houdt van duidelijkheid. Wij zijn transparant in onze prijzen. Belangrijk daarbij: weten wat je wel en wat je niet krijgt voor je geld. Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een vaste opnameduur binnen Nederland, montagetijd en lengte van de video. Prijzen zijn exclusief reistijd, het organiseren en de eventuele kosten van locaties, acteurs en props.

Promofilm

1000,-

excl. BTW

6 uur opnames op locatie(s)
Montage met muziek van jouw keuze
30 tot 60 seconden video

Aftermovie

750,-

excl. BTW

4 uur opnames op locatie
Montage met muziek van uw keuze
60 tot 90 seconden video

Trailer

750,-

excl. BTW

4 of 6 uur opnames op locatie
Montage met muziek van jouw keuze
30 of 60 seconden video

Breaking Nieuws

250,-

excl. BTW

1 uur opnames op locatie
Montage
30 seconden video